Ανανοίνωση: Προσαρμογή λειτουργίας του γραφείου μας σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά του Κορονοϊού

Αναρτήθηκε από :: EShop Admin Σε :: Όλες οι δημοσιεύσεις Ημ/νια :: Σχόλιο: 0 Προβολές: 918

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις συστάσεις τις Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, έχουμε χρέος να συμβάλλουμε στον περιορισμό της διάδοσης του COVID19 προσαρμόζοντας τη λειτουργία του γραφείου μας στα νέα δεδομένα

Στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί και ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού θέτουμε σε προτεραιότητα την προστασία των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των συνεργατών μας.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε πως έως τις 15-04-2020 οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου μας θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, χωρίς φυσική παρουσία των πελατών μας και κάθε εμπλεκόμενου μέλους στις διεκπεραιώσεις των εργασιών.

Μόνον σε ειδικές και έκτακτες περιπτώσεις το γραφείο θα δέχεται φυσική παρουσία των πελατών μας και αυτό κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Επιτρέπεται η παράδοση των τιμολογίων ή άλλων εγγράφων που απαιτούνται μόνο για υποχρεωτικές υποβολές δηλώσεων χωρίς όμως περεταίρω συζήτηση επί αυτών ή άλλων θεμάτων. Η εκάστοτε σε βάθος ανάλυση επί των θεμάτων, όπως μέχρι τώρα συνηθιζόταν, θα πραγματοποιείται πλέον ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Η ηλεκτρονική αποστολή (fax ή scan/mail) τιμολογίων ή εγγράφων απαιτείται όταν αυτή είναι εφικτή, αλλιώς παραδίδονται με φυσική παρουσία κατά τα προαναφερόμενα. Θερμή παράκληση, να φυλάτε όλα τα παραστατικά και λοιπά έγραφα σε όσο το δυνατόν καθαρό και αεριζόμενο χώρο για την αποφυγή μετάδοσης του ιού .

Στο χρονικό διάστημα αυτό θα μεταβαίνουμε στις Δημόσιες Υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο για επείγουσες υποθέσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους, οι οποίοι άλλωστε κλήθηκαν να λάβουν επίσης τα απαιτούμενα μέτρα.

Η εταιρεία μας σε αυτή την κατάσταση αβεβαιότητας θα σταθεί στο πλευρό των πελατών της συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων. Καλούμαστε να εργαστούμε σε ένα περιβάλλον διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες, τους φορολογούμενους, τους εργαζόμενους με όσα μέσα διαθέτουμε. Όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας επέτρεπε να είμαστε κοντά σας σε κάθε περίσταση, αλλά και όποια απόσταση. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε και τώρα, τηρώντας τους νέους κανόνες διασφάλισης της υγείας όλων μας. Το έργο μας ήταν πάντα δύσκολο. Στις νέες συνθήκες, όμως, το χρέος μας είναι ακόμα μεγαλύτερο. Επομένως, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτό το διαφορετικό καθεστώς, αναλύοντας τα νέα δεδομένα με επιστημονική προσέγγιση, ώστε να διατηρήσουμε τη σταθερότητα, την επικοινωνία και την οργάνωση της κοινωνίας και του κράτους.

Η Απόφασή μας έχει βάση κοινωνικής ευθύνης και αφορά την υγεία τόσο των εργαζόμενων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας. Ευελπιστούμε πως με την καλή συνεργασία και την τήρηση των κανόνων υγιεινής από όλους μας θα ξεπεράσουμε τον κίνδυνο και τα όποια προβλήματα χωρίς απώλειες

 

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την καλή συνεργασία

Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο :